INTERNETES NEVEZÉS
FRISS HÍREK
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2018
DÍJLOVAS VERSENYSZÁMOK 2018 és OB
KAPCSOLAT - IRODA
VERSENYNAPTÁR 2018
NYOMTATVÁNYOK-DÍJTÉTELEK
GYERMEK ÜGYESSÉGI LOVASVERSENY
DÍJUGRATÓ VERSENYSZÁMOK
Versenyzői számmal NEM rendelkezők
VIZSGA és SZALAGOS MINŐSÍTÉS
GYAKORI KÉRDÉSEK
BAJNOKAINK
AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK
TÁMOGATÓINK
FOTÓALBUM
HOL LOVAGOLHATOK?
SZÖVETSÉG
 

 

Versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők indulási feltételei

Az Elnökség az alábbi határozatokat hozta:

2013.10.30./8 számú határozat

Bevezetésre kerül minden kategóriában a – regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzők részére a versenyzési lehetőség. Azoknak a versenyzőknek van erre lehetőségük, akik még nem rendelkeznek versenyzői számmal a GYEPOSZ-ban, hanem új versenyzők. Nekik a verseny startdíján túl további egyszeri regisztrációs díjat (nevezési díjat) kell fizetni, ami 1.000 Ft, ezt a verseny helyszínen kell megfizetni a technikai küldöttnél. Ez minden esetben a GYEPOSZ –t illeti meg.

2013.10.30./9 számú határozat

A regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzőkre is ugyanazok a versenyzési feltételek vonatkoznak, hogy csak a korának, képzettségének megfelelő kategóriában versenyezhet, csak a rajtengedély vizsgával rendelkező lovas mehet nagyobb díjugrató számokban. A Technikai küldött írja be a startlistára, ő határozza meg, hogy „hol mehet”, és a kifizetendő díjakról ő tájékoztatja a versenyszervező helyszínt. Valamint a technikai küldött szedi be az 1.000 Ft-os egyszeri regisztrációs, vagy más néven nevezési díjat.

2013.10.30./10 számú módosított határozat (2014.04.05./4)

A versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők az adott versenynapon rangsorolásra kerülnek a többi versenyző között, eredményük viszont nem kerül rögzítésre a nevezési rendszerben, és nem minősülnek eredményükkel az országos bajnokságra.

FONTOS!

A versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők nem minősülnek az Országos Bajnokságra, eredményük az internetes nevezési rendszereben nem kerül rögzítésre.

 

Minden jog fenntartva.
Webdesign