INTERNETES NEVEZÉS
FRISS HÍREK
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2017
DÍJLOVAS VERSENYSZÁMOK 2017 és OB
MINŐSÜLTEK LISTÁJA
KAPCSOLAT - IRODA
VERSENYNAPTÁR 2017
NYOMTATVÁNYOK-DÍJTÉTELEK
GYERMEK ÜGYESSÉGI LOVASVERSENY
DÍJUGRATÓ VERSENYSZÁMOK
Versenyzői számmal NEM rendelkezők
FEDETTPÁLYÁS BAJNOKSÁG 2015-2016
VIZSGA és SZALAGOS MINŐSÍTÉS
GYAKORI KÉRDÉSEK
BAJNOKAINK
AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK
TÁMOGATÓINK
HÍRDETÉS
FOTÓALBUM
HOL LOVAGOLHATOK?
SZÖVETSÉG
 

 

Versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők indulási feltételei

Az Elnökség az alábbi határozatokat hozta:

2013.10.30./8 számú határozat

Bevezetésre kerül minden kategóriában a – regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzők részére a versenyzési lehetőség. Azoknak a versenyzőknek van erre lehetőségük, akik még nem rendelkeznek versenyzői számmal a GYEPOSZ-ban, hanem új versenyzők. Nekik a verseny startdíján túl további egyszeri regisztrációs díjat (nevezési díjat) kell fizetni, ami 1.000 Ft, ezt a verseny helyszínen kell megfizetni a technikai küldöttnél. Ez minden esetben a GYEPOSZ –t illeti meg.

2013.10.30./9 számú határozat

A regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzőkre is ugyanazok a versenyzési feltételek vonatkoznak, hogy csak a korának, képzettségének megfelelő kategóriában versenyezhet, csak a rajtengedély vizsgával rendelkező lovas mehet nagyobb díjugrató számokban. A Technikai küldött írja be a startlistára, ő határozza meg, hogy „hol mehet”, és a kifizetendő díjakról ő tájékoztatja a versenyszervező helyszínt. Valamint a technikai küldött szedi be az 1.000 Ft-os egyszeri regisztrációs, vagy más néven nevezési díjat.

2013.10.30./10 számú módosított határozat (2014.04.05./4)

A versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők az adott versenynapon rangsorolásra kerülnek a többi versenyző között, eredményük viszont nem kerül rögzítésre a nevezési rendszerben, és nem minősülnek eredményükkel az országos bajnokságra.

FONTOS!

A versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők nem minősülnek az Országos Bajnokságra, eredményük az internetes nevezési rendszereben nem kerül rögzítésre.

 

Minden jog fenntartva.
Webdesign