INTERNETES NEVEZÉS
FRISS HÍREK
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2017
DÍJLOVAS VERSENYSZÁMOK 2017 és OB
MINŐSÜLTEK LISTÁJA
KAPCSOLAT - IRODA
VERSENYNAPTÁR 2017
NYOMTATVÁNYOK-DÍJTÉTELEK
GYERMEK ÜGYESSÉGI LOVASVERSENY
DÍJUGRATÓ VERSENYSZÁMOK
Versenyzői számmal NEM rendelkezők
FEDETTPÁLYÁS BAJNOKSÁG 2015-2016
VIZSGA és SZALAGOS MINŐSÍTÉS
GYAKORI KÉRDÉSEK
BAJNOKAINK
AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK
TÁMOGATÓINK
HÍRDETÉS
FOTÓALBUM
HOL LOVAGOLHATOK?
SZÖVETSÉG
 

 

Fedett pályás Bajnokság 2015-2016.

 

A Gyermek - és Pónilovasok Országos Szövetsége Fedett pályás Bajnokságot hirdet 2015. november hónaptól - 2015. március 27-ig tartó időszakban.

A bajnokság döntőjének időpontja 2016. március 27.

Helyszíne: Nemzeti Lovarda - Budapest

A Bajnokságban csak érvényes versenyzői számmal rendelkező lovasok vehetnek részt.

A 2015.-ben befizetett regisztrációs díjak csak 2015. december 31.-ig érvényesek.

Bajnokság a következő versenyszámokban kerül kiírásra:

 

1.  Biotop Gyermek Ügyességi Lovasverseny

2.  Díjugrató versenyszámok

 

Biotop Ügyességi Lovasverseny kiírása, valamint a Díjugrató versenyszámok kiírása megegyezik a szabadtéri versenyekre vonatkozó kiírásokkal.

A döntőn való részvétel feltételei viszont eltérnek.

A Fedett pályás Bajnokságon való részvételhez elegendő 1 db befejezett pálya teljesítése, a Szabadtéri Országos Bajnokságon viszont 3 db befejezett pálya szükséges. A szabadtéri bajnoki döntőn újra lesz vigaszágas versenyszám is, de a fedett pályás döntőben nincs vigaszágas versenyszám.

 

Biotop Ügyességi Lovasverseny

 

Kiírás: http://gyereklovasverseny.hu/biotopgyermekugyessegilovasverseny

 

Versenyszabályzat: http://gyereklovasverseny.hu/biotopgyermekugyessegilovasverseny/versenyszabalyzat

 

Akadályok: http://gyereklovasverseny.hu/biotopgyermekugyessegilovasverseny/akadalyok

 

Díjugrató versenyszámok:

 

Kiírás és szabályzat: http://gyereklovasverseny.hu/dijugratoversenyszamok

 

 

Fedett pályás Bajnoki Döntő 2016.

 

Az a versenyző vehet részt benne, aki a Bajnokságra kiírt versenyszámok bármelyikében megszerezte a minősülést a döntőn való részvételre.

A részvétel feltétele, hogy az adott versenyzési kategória minősülő versenyszámban 1 db befejezett pályát teljesített a lovas  (hibaponttól függetlenül).

 

Figyelem!

  • Bajnoki címet az adott versenyszámban csak abban az esetben hirdetünk, ha indulók létszáma legalább 3 fő.
  • Egy lovas 2 lóval indulhat a bajnoki címért, ebben az esetben a jobbik teljesítményét vesszük figyelembe, és csak egy eredményre hirdetjük, a rosszabbik eredményét kivesszük a díjazási sorrendből.

 

FONTOS!

  • A verseny a napirendben rögzített módon zajlik, de a kifüggesztett startlistákon szereplő indulási időkbe bekövetkezhet csúszás vagy előbbre hozás, ennek a jogát a versenyszervezőség fenntartja.
  • A nevezést és a megrendelt boxokat a nevezés zárásáig lehet visszavonni az internetes nevezési rendszeren keresztül, vagy e-mailen keresztül 2016. március 26. 20 óráig, amennyiben ezt nem teszik az át nem vett boxot és a startonkénti nevezési díjat ki kell fizetni átutalással a 61200216-11046666 Polgári Bank Zrt.-nél vezetett számlaszámra. A boxdíj 5.000 Ft + ÁFA = 6.350 Ft, a bajnoki számok részvételi díja startonként 4.000 Ft.
  • A lovak csak érvényes vérvizsgálati eredménnyel és oltásokkal léphetnek a verseny területére! A portán az útleveleket le kell adni! - ezeket kérjük a belépés előtt készítsék elő, hogy a behajtás akadálymentes legyen és a lószállítók feltorlódását elkerülhessük.

 

Minősítő forduló és abból a helyszínen bejutás esetében:

 

  • amennyiben a versenyző bejutott a 2016. március 27.-én megrendezésre kerülő minősítő fordulóból 1 befejezett pályával a bajnokságba, mert azt a korábbiakban még nem sikerült teljesítenie, akkor a Bajnokságban való részvételi szándékát jelezni kell a versenyirodán, ahol startlistába írjuk és a startdíjat is meg kell fizetni.
  • A bajnokság számaiban a startdíj 4.000 Ft/start

 

 

Zárjuk a fedeles szezont együtt! A Cavalliera, a legnagyobb magyar lovas divatruházati márka elkötelezte magát, hogy a Gyermek és Pónilovasok Országos Szövetségének versenyzőit támogassa és kövesse mind a fedeles, mind a szabadtéri versenyek során. A Gyermek és Pónilovasok Országos Szövetségének történetében először a Cavalliera külön standdal szeretettel várja a szülőket és gyermekeiket a Húsvétkor, március 27.-én megrendezésre kerülő fedeles Országos Bajnokságon! A húsvéti nyuszinál most a Cavalliera a menő! Tekintsék meg termékeinket a webshopunkon: http://cavalliera.com/hun/.

 

 

 

 

Minden jog fenntartva.
Webdesign