INTERNETES NEVEZÉS
FRISS HÍREK
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2017
DÍJLOVAS VERSENYSZÁMOK 2017 és OB
KAPCSOLAT - IRODA
VERSENYNAPTÁR 2018
NYOMTATVÁNYOK-DÍJTÉTELEK
NYOMTATVÁNYOK letöltés
NYOMTATVÁNYvisszatöltés
GYERMEK ÜGYESSÉGI LOVASVERSENY
DÍJUGRATÓ VERSENYSZÁMOK
Versenyzői számmal NEM rendelkezők
VIZSGA és SZALAGOS MINŐSÍTÉS
GYAKORI KÉRDÉSEK
BAJNOKAINK
AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK
TÁMOGATÓINK
FOTÓALBUM
HOL LOVAGOLHATOK?
SZÖVETSÉG
 

Tisztelt Tagság!

A 2016. évre a közgyűlés a szövetségi díjakat az alábbiak szerint változtatta:

  • Versenyzői szám igénylés versenyzői számmal már rendelkező lovasok részére április 30.-ig:      5.000 Ft / év , május 1.-után 7.000 Ft / év -
  1. Versenyzői szám igénylés új lovas esetében időhatártól függetlenül: 5.000 Ft /év
  2. Tagsági díj egyesületek és jogi személyek részére: 10.000 Ft / év
  3. Versenyenkénti egyszeri regisztrációs díj (nevezési díj) 1.000 Ft /verseny

Versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők indulási feltételei

Az Elnökség az alábbi határozatokat hozta:

2013.10.30./8 számú határozat

Bevezetésre kerül minden kategóriában a – regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzők részére a versenyzési lehetőség. Azoknak a versenyzőknek van erre lehetőségük, akik még nem rendelkeznek versenyzői számmal a GYEPOSZ-ban, hanem új versenyzők. Nekik a verseny startdíján túl további egyszeri regisztrációs díjat (nevezési díjat) kell fizetni, ami 1.000 Ft, ezt a verseny helyszínen kell megfizetni a technikai küldöttnél. Ez minden esetben a GYEPOSZ –t illeti meg.

2013.10.30./9 számú határozat

A regisztrációs számmal nem rendelkező versenyzőkre is ugyanazok a versenyzési feltételek vonatkoznak, hogy csak a korának, képzettségének megfelelő kategóriában versenyezhet, csak a rajtengedély vizsgával rendelkező lovas mehet nagyobb díjugrató számokban. A Technikai küldött írja be a startlistára, ő határozza meg, hogy „hol mehet”, és a kifizetendő díjakról ő tájékoztatja a versenyszervező helyszínt. Valamint a technikai küldött szedi be az 1.000 Ft-os egyszeri regisztrációs, vagy más néven nevezési díjat.

2013.10.30./10 számú határozat

A versenyzői számmal nem rendelkező versenyzőket külön kell értékelni és díjazni (csak szalag), ha egy versenyszámban több versenyzői számmal nem rendelkező indul, akkor egymás között rangsorolásra kerülnek és a rangsor szerint kell kiszalagozni is.

Versenyzői számmal nem rendelkező versenyzők nem minősülnek az Országos Bajnokságra. Eredményük az internetes nevezési rendszerben nem kerül rögzítésre.

 

Mit kell tennem, ha versenyezni szeretnék?

 

2016.-tól a versenyzéshez csak versenyzői szám igénylésre van szükség, melynek díja 5.000 Ft/év.

A versenyzői szám kiváltásához, elegendő csak a bankon keresztüli regisztrációs díj befizetése a versenyzői számmal és a versenyző nevével feltünteteve. Változás esetén pedig a változás bejelentő nyomtatványt kell kitölteni és megküldeni.

Az új regisztrációs szám igényléséhez ki kell tölteni a nyomtatványt, amely megtalálható a letöthető nyomtatványok gombfelirat alatt, vagy ide kattintva: http://gyereklovasverseny.hu/download.php?download_file=versenyzoiszamigenylo2012.doc

Az 5.000 Ft-os éves díjat banki átutalással kell a szövetség felé megküldeni. Rózsaszín postai csekken a befizetéseket nem tudjuk elfogadni.

Mit kell tennem, ha szeretném, hogy a saját egyesületem vagy lovasklubbom neve alatt versenyezhessek?

Ha szeretnéd, hogy a nevezési rendszerben és más nyílvános fórumokon is megjelenjen a neved és a versenyeredményeid mellett az egyesület, klub neve is, ahol lovagolsz, abban az esetben az egyesületnek regisztráltatnia kell magát a szövetségnél, melynek éves díja 5.000 Ft, vagy a szövetségben érvényes tagsággal kell rendelkeznie, melynek éves díja 10.000 Ft. Az ehhez szükséges dokumentumok megtalálhatók a letöthető nyomtatványok gombfelirat alatt is vagy ide kattintva:

1. Egyesületi tagság: http://gyereklovasverseny.hu/download.php?download_file=egyesuletek__tagsagi_regisztracios_lapja.doc

Nyomtavány kezelő program.

A nyomtatványkezelő programmal egy kicsit egyszerűbbé tesszük a nyomtatványok nyomtatását, kitöltését, és visszajuttatását.

A nyomtatványokat a kívánt dokumentumra kattintva kitöltheti, majd a "küldés e-mailben mellékletként" ikonra kattintva már küldheti is az info@gyereklovasverseny.hu e-mail címre.

Figyelem! Az egyesületektől a tagsági regisztrációs nyomtatványt csak aláírva, és postai úton tudjuk elfogadni.

A versenyzői szám igénylő nyomtatványt a kitöltő program segítségével e-mailben is visszaküldhetik.

Lehetőség van a nyomtatvány feltöltő program segítségével, a számítógépeikre lementett és kitöltött dokumentumokat visszaküldeni, vagy egyéb nekünk küldeni kívánt nyomtatványt beilleszteni, melyet a rendszer adatrögzítő bázisán keresztül kapunk meg.

 

Minden jog fenntartva.
Webdesign