INTERNETES NEVEZÉS
FRISS HÍREK
ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2017
DÍJLOVAS VERSENYSZÁMOK 2017 és OB
MINŐSÜLTEK LISTÁJA
KAPCSOLAT - IRODA
VERSENYNAPTÁR 2017
NYOMTATVÁNYOK-DÍJTÉTELEK
GYERMEK ÜGYESSÉGI LOVASVERSENY
DÍJUGRATÓ VERSENYSZÁMOK
Versenyzői számmal NEM rendelkezők
FEDETTPÁLYÁS BAJNOKSÁG 2015-2016
VIZSGA és SZALAGOS MINŐSÍTÉS
GYAKORI KÉRDÉSEK
BAJNOKAINK
AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK
TÁMOGATÓINK
HÍRDETÉS
FOTÓALBUM
HOL LOVAGOLHATOK?
SZÖVETSÉG
 

 

Áldott, szeretetteljes Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

 

Hírdetések -  2015

Ezen az oldalon az érvényes regisztrációs számmal rendelkezõ lovasok, névregisztrált, vagy tagsággal rendelkezõ egyesületek ingyen hírdethetnek!

Azok, akik nem rendelkeznek ezekkel a feltételekkel, ezen az oladalon nem adhatnak fel hírdetést!

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy barát, rokon, ismerõs stb. hírdetéseit sem tudjuk fogadni, mindenki csak a "saját" jogcímén hírdethet itt.

A feladott hírdetéseket maximum 1 hónapig tartjuk az oldalon, majd automatikusan töröljük. Ha ezen idõ alatt a hírdetés tárgyában változás történt pl. elkelt a ló, akkor azt kérjük, hogy jelezzétek. A hírdetést lejárat elõtt természetesen lehet hosszabbítani, esetleg a tartalmat frissíteni stb.

A hírdetést az info@gyereklovasverseny.hu e-mail címre küldjéte. Képes hírdetés esetén a fotókat külön JPG formátumban csatoljátok, méretét tekintve maximum 100 kbyte-ig darabonként.


Képzett, folyamatosan versenyzõ gyerekbiztos póni!

Eladóvá vált sárga combon sütött sportpónink, Eperke, kanca, kb 135 cm bottal, útleveles, rendszeresen oltott, féreghajtott, körmölt, teljesen egészséges, jo származású, 10 éves, teljesen megbízható. Abszolút gyerekbiztos, kedves, bújós, jól képzett, teljesen nyugodt, szépen megy futószáron, osztályban, terepen, rendszeresen versenyzett Gyeposz ügyességi es Díjlovas versenyeken, van egy OB 6. helye és sok egyéb helyezése. Nagyon jól ugrik, nem szemes, nem nézeget. Meseszép. Nem rúg, nem harap, nem bakol, lehet húzni a farkát, lovas tornázni rajta, igazi gyerekló. Nálunk már 5 éve megvan, anno egy családtól jó helyrõl vettük.Teljesen egészséges, leinformálható. Kiköthetõ, biztonságosan legeltethetõ, slaggal mosható. A lószállítóra egybõl felmegy. Ismeri a fedelest, jártatót. A kisfiam sajnos kinõtte. Ár: 450.000 Ft. Bõvebb információ: 06-30-335-9947 vagy üzenetben: simoaniko2014@gmail.com